AKOESTISCHE BUREAUSCHERMEN OP MAAT

Akoestische wanden kantoor

Geluid dempen doe je optimaal zo dicht mogelijk bij de geluidsbron. Daarom zijn akoestische wanden een zeer goede keuze in een kantooromgeving. Geen enkel ander paneel kan zo dichtbij de geluidsbron geplaatst worden. Men dient evenwel rekening te houden met mogelijke geluids-reflectie tegen het plafond, dit effect manifesteert zich voornamelijk bij lage harde plafonds. Vandaar dat akoestische bureauschermen het beste renderen in combinatie met akoestische plafondpanelen of een akoestisch systeemplafond.

AFMETINGEN

De volle houten kern van de AcoustiComfort bureauschermen zorgen voor een minimale geluids overdracht naar de tegenover-gezeten persoon. Het akoestisch absorberend materiaal van 4 cm dikte aan beide zijden van de wanden zal bovendien een belangrijk gedeelte van het geluid absorberen op voorwaarde dat de wanden voldoende hoog zijn. Een hoogte van 60 cm dient als minimum gehanteerd te worden, zoniet zal de functie ervan het scherm beperkt blijven tot het visuele. Een goed functionerend akoestisch bureauscherm dient een stuk boven de hoofden uit te steken van de personen aan weerskanten van het scherm.
 

MEER RUIMTE MET BUREAUWANDEN

Dankzij de plaatsing van voldoende hoge bureauwanden kunnen er in dezelfde ruimte meer werkplekken gecreëerd worden, zonder daarbij afbreuk te doen aan het comfort, zowel visueel als akoestisch.

Plan een kennismakingsgesprek

Bent u benieuwd naar wat Acousticomfort voor u kan betekenen? We lichten het graag toe. Laat uw contactgegevens achter zodat we u kunnen contacteren voor een afspraak!

     

    Bekijk hier de Privacy Policy