MOBIELE AKOESTISCHE PANELEN OP MAAT

Mobiele akoestische panelen

Met onze mobiele akoestische panelen met extreme demping kan u de beschikbare kantoorruimte veel beter benutten. Door verschillende panelen naast elkaar te plaatsen creëert u op een eenvoudige manier een akoestische wand met de gepaste afmetingen. De extreme akoestische demping van onze panelen zorgt voor een aangename beleving van de gecreëerde ruimte.

Onze mobiele akoestische panelen hebben heel wat troeven:

VOOR FLEXIBELE WERKPLAATSEN

Om de nog beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk te benutten is flexibiliteit een must. Die flexibiliteit heeft dan zowel betrekking op de benodigde oppervlakte als op de functie van de overgebleven kantoorruimte, die zowel als vergaderruimte, werkplek, privacy-ruimte dienst moet kunnen doen. Elk van deze functies vereist een ander akoestisch klimaat. De manier bij uitstek om hiermee om te gaan is het gebruik van mobiele akoestische scheidingswanden.
 

EENVOUDIG TE (VER)PLAATSEN

Het inzetten van mobiele akoestische panelen biedt vele voordelen. Een grote ruimte kan op die manier in een handomdraai worden opgedeeld in verschillende kleinere ruimtes. Door hiervoor mobiele akoestische panelen te gebruiken zal de akoestiek in de gecreëerde ruimtes in sterke mate geoptimaliseerd worden.

kwalitatieve materialen

Door de volle kern van de akoestische scheidingswanden zal de geluidsdoorslag gevoelig verminderen, het akoestisch absorberend materiaal van 4 cm dikte aan beide zijden van de wanden zal bovendien een belangrijk gedeelte van het geluid absorberen op voorwaarde dat de wanden voldoende hoog zijn. Een hoogte van 180 cm resulteert in voldoende oppervlakte om van akoestisch absorberend materiaal te voorzien. Om steeds een perfecte mobiliteit van de akoestische panelen te garanderen werkt AcoustiComfort met hoogwaardige wielen van de Duitse fabrikant Tente.
 

akoestische schuifwanden

Akoestische wanden kunnen ook als schuifwand, bestaande uit enkele bewegende delen, geïnstalleerd worden. Door het wegschuiven van de panelen wordt tijdelijk een grotere ruimte gecreëerd of wordt een akoestische afsluitbare doorgang tussen verschillende ruimtes mogelijk.

Plan een kennismakingsgesprek

Bent u benieuwd naar wat Acousticomfort voor u kan betekenen? We lichten het graag toe. Laat uw contactgegevens achter zodat we u kunnen contacteren voor een afspraak!

     

    Bekijk hier de Privacy Policy