GEWORTELD IN DE PRAKTIJK

Een warm hart voor akoestiek

Vanuit een duurzame filosofie efficiënte oplossingen creëren die er ook nog eens mooi uitzien. Dat kan tellen als missie. Het succesrecept van AcoustiComfort heeft zijn eigen unieke ingrediënten, die het puur functionele en praktische overstijgen.

GEWORTELD IN PRAKTIJK

Zelf ervaren noden en praktische inzichten zijn de ideale basis voor het ontwikkelen van nieuwe producten. Op die manier ontstond AcoustiComfort. Op de werkvloer, omringd door 30 bellende telemarketeers.

Als oprichter van Telmacom, een B2B callcenter, zocht Geert Lenz naar de beste oplossing voor de akoestische uitdagingen waarmee hij geconfronteerd werd. Het actuele markt-aanbod voldeed niet aan zijn verwachtingen. ‘Wat je zelf doet, doe je beter’, dus ging hij aan de slag. Met advies en de waardevolle inzichten van een bevriende ingenieur. Het resultaat is een zeer performant product, dat effectieve demping en een esthetische afwerking combineert, en dat bovendien voor elk bedrijf een haalbare oplossing is. Zowel financieel als praktisch.

AKOESTISCH GETEST

AcoustiComfort heeft verschillende combinaties van akoestisch absorberende vulmaterialen en bekledingsstoffen in het akoestisch labo van Daidalos Peutz laten testen. Op die manier zijn wij gekomen tot deze elegante akoestische panelen, met een extreem hoge geluidsabsorptie en verkrijgbaar in een uitgebreid gamma aan kleuren.

MADE IN BELGIUM

Topkwaliteit van een Belgische producent. Van ontwerp tot afwerking.

DUURZAAM PRODUCT

Vulling van gerecycleerd katoen en een was- en wisselbare hoes. 

VOLLEDIG PERSONALISEERBAAR

Kleur, formaat en toepassing. Perfect passend in uw project.

PROFESSIONEEL ADVIES

Reken op een professionele partner. Van geluidsstudie tot interieuradvies.

AKOESTISCH GETEST

Elegante akoestische panelen met extreem hoge geluidsabsorptie.

EIGEN PLAATSINGSDIENST

Zelfplaatsing is mogelijk of u schakelt onze professionals in.