TEVREDEN KLANT IN DE KIJKER

De juiste akoestiek met wandpanelen

Wanneer je dagelijks prospectie van klanten doet, spendeer je veel tijd in telefoon- of videogesprekken. Om je potentiële klanten goed te begrijpen, maakt de juiste akoestiek in de kantoorruimte een wereld van verschil. Met de wandpanelen van AcoustiComfort® veranderde een eerder klein kantoor bij General Mail Services in een aangename werkplek.

Wandpanelen voor aangename akoestiek

De hele dag aan de telefoon of in videocall, wie krijgt daar geen punthoofd van? De medewerkers van General Mail Services in ieder geval niet meer. Sinds het kantoor uitgerust werd met de AcoustiComfort® wandpanelen, is het geluid in de ruimte een stuk aangenamer. “We hebben het kleine kantoor eigenlijk volledig leeggehaald, de wandpanelen laten installeren en enkel het functionele meubilair, zoals het bureau, teruggeplaatst. Het verschil is indrukwekkend”, vertelt Tessa Fonteyne van General Mail Services.

Uitstekende service

Toen General Mail Services een oplossing zocht voor het kantoor, stapten ze vol vertrouwen naar AcoustiComfort® . “We zijn heel tevreden van de dienstverlening van AcoustiComfort® . Alles is correct afgehandeld van begin tot einde. De offerte was duidelijk en gedetailleerd en de installatie is vlot verlopen binnen de afgesproken termijn”, gaat Tessa verder.

Dankzij de uitstekende akoestische prestaties en de goede service heeft General Mail Services nu beslist om ook een vergaderzaal op te splitsen in twee compartimenten door middel van scheidingswanden van AcoustiComfort®.

Een kantoorruimte met slechte akoestiek is nefast voor de productiviteit. Met AcoustiComfort® wandpanelen creëer je makkelijk een aangename werkplek.

Lees ook wat deze tevreden klant te zeggen heeft

Een kantoorruimte met slechte akoestiek is nefast voor de productiviteit. Met AcoustiComfort wandpanelen creëer je makkelijk een aangename werkplek.