TEVREDEN KLANT IN DE KIJKER

Een grote verandering in een kleine ruimte

Beyers® – taking coffee further – is de grootste koffiebranderij die België rijk is. Sustainability staat hoog op de agenda van de specialist in private label-koffie en duurzaamheid kent net als koffie vele uitingsvormen.

“En zodra die zeer enthousiaste brouwerijbezoekers tijdens het weekend ons proeflokaal binnenstapten, werden ze geconfronteerd met de barslechte akoestiek die de sfeer in onze polyvalente zaal verstoorde”, zegt marketingverantwoordelijke Thomas Lauwaert. “De geluidskwaliteit was er ronduit vreselijk. We gebruiken die polyvalente ruimte nochtans dagelijks: op weekdagen doet ze dienst als eetzaal voor onze medewerkers en tijdens het weekend wordt er geproefd of organiseren we er een pop-up.”

“Je hoeft geen expert te zijn om vrijwel onmiddellijk te ervaren dat de plafondpanelen een meerwaarde zijn.”

Van vermoeiend en storend …

De aanwezigheid van nostalgische tafels en een rustieke houten toog konden tot voor kort niet verhullen dat verder vooral veel harde materialen en beton de dienst uitmaken. “Een meeting met meer dan acht personen was in de praktijk zo goed als onmogelijk. Of zeer vermoeiend en storend. Onze gebouwen dateren in hun huidige vorm van 1930 en met de veertiende generatie van de familie Roman aan het roer zijn we niet snel uit ons lood geslagen, maar we hopen dat de installatie van de akoestische plafondpanelen beterschap brengt.”

… naar aangenaam en rustig

Toekomstige tijd, want een echte vuurdoop in de vorm van een evenement, met een grote groep mensen en veel geluid/lawaai, was er op het moment van schrijven nog niet. Toch merkt Thomas Lauwaert een grote verbetering: “Je hoeft geen expert te zijn om vrijwel onmiddellijk te ervaren dat de plafondpanelen een belangrijke meerwaarde zijn. Alles klinkt een heel stuk gedempter en dan komt het allemaal toch veel zachter binnen. Aangenamer. Rustiger. Bovendien is het esthetisch ook helemaal in orde. De akoestische panelen zitten perfect op hun plaats in het groter geheel. Visueel, qua kleur … Je krijgt niet de indruk dat hier een ingreep heeft plaatsgevonden, terwijl het effect absoluut merkbaar is.”

Positief dus, de kennismaking met Acousticomfort®? “Absoluut. Van de offerte en de beloofde levertermijn, tot en met de plaatsing en afwerking is alles vlot en goed verlopen. We kunnen enkel tevreden terugblikken op de samenwerking en enthousiast vooruitkijken naar het effect.” De perfecte smaaksensatie creëren – de missie van Brouwerij Roman sinds 1545 – krijgt er ongetwijfeld een extra dimensie door. En alle aandacht kan opnieuw naar proeven en genieten gaan, zonder storende akoestiek.

Barslechte akoestiek kan de sfeer in een zaal volledig verstoren. De plafondpanelen van AcoustiComfort® zorgen voor rust en een zachtere en aangenamere ervaring.

Lees ook wat deze tevreden klant te zeggen heeft

Een kantoorruimte met slechte akoestiek is nefast voor de productiviteit. Met AcoustiComfort wandpanelen creëer je makkelijk een aangename werkplek.