TEVREDEN KLANT IN DE KIJKER

Optimaal geluid voor effectief vergaderen

Het gebruik van videoconference is niet meer weg te denken uit onze manier van werken. Waar je ook zit, een optimale geluidsomgeving is essentieel voor de kwaliteit van het gesprek. Trustteam liet daarom hun kleine vergaderruimtes uitrusten met akoestische plafondpanelen.

Enorme echo

“Onze 2 kleine vergaderruimtes zijn, op 1 muur na, volledig omgeven door glas. De echo in deze ruimtes was dan ook enorm”, licht Pascal Pinket, Chief Commercial Officer bij Trustteam, toe. “Deze kleine zalen worden dagelijks gebruikt, heel vaak voor videoconference. De geluidskwaliteit is dan echt cruciaal voor het slagen van je vergadering.”

Zwevende plafondpanelen

De akoestiek verbeteren in een ruimte waar geen plaats over is, hoe pak je zoiets aan? AcoustiComfort® installeerde een zwevend plafondelement in elke zaal. “Het interessante aan deze panelen is dat ze niet tegen het plafond zelf gevezen worden, maar op hoogte hangen”, vertelt Pascal. “De elementen zijn verstelbaar in hoogte, al denk ik niet dat we onmiddellijk iets moeten aanpassen aan de opstelling. De reductie in echogeluid is namelijk ongelooflijk. Het heeft een positieve impact op onze meetings.”

Een aanrader voor elke vergaderruimte

Ook van het materiaal, de plaatsing en de afwerking is Pascal onder de indruk. “Bovendien ben ik aangenaam verrast door de prijs-kwaliteitverhouding. Het is een absolute aanrader en zeker een techniek die we in de toekomst opnieuw zullen toepassen, indien nodig.”

Of je nu live of via video vergadert, de geluidskwaliteit in de ruimte is essentieel.AcoustiComfort® plafondelementen garanderen een optimale demping.

Lees ook wat deze tevreden klant te zeggen heeft

Een kantoorruimte met slechte akoestiek is nefast voor de productiviteit. Met AcoustiComfort wandpanelen creëer je makkelijk een aangename werkplek.