ONZE AANPAK

De snelle weg naar betere akoestiek

U wilt uw akoestiek verbeteren? Een wijze beslissing. Natuurlijk wilt u dan geen halfjaar wachten om het resultaat te ervaren. Bij AcoustiComfort krijgt uw project vorm in enkele vaste, heldere en vlotte stappen.

Contact

Schakel ons in voor uw project. Dat kan telefonisch op 015 34 52 28, per mail naar info@acousticomfort.be of via het online contactformulier. We maken graag een afspraak om even bij u langs te komen. Zo kunnen we uw noden en verwachtingen correct inschatten. En passend beantwoorden.

Gedetailleerde offerte

U krijgt een offerte op maat van uw project. Een transparant voorstel van producten, toepassingen en prijzen. Zonder verrassingen aan het einde van de rit. Heeft u graag een klare kijk op het resultaat? Dan kan u een 3D-ontwerp aanvragen.

Productie

Na goedkeuring van de offerte krijgen uw akoestische panelen vorm. Op maat van uw project en in onze Belgische productieafdeling. We kiezen de beste materialen, zodat we een product van topkwaliteit afleveren.

Levering

Na 4 tot 6 weken zijn je panelen klaar. Ze worden netjes en met de nodige zorg bij u afgeleverd. Zo zijn ze meteen op de juiste plek om ze te installeren.

Plaatsing en afstelling

De plaatsing van AcoustiComfort producten is zeer eenvoudig zelf te doen. Schakelt u liever een professional in? Onze plaatsers komen langs voor de installatie. Inclusief afstelling, voor maximaal effect.

Klaar

Na plaatsing geniet u meteen van een verbeterde akoestiek. Rustig werken en zonder stress thuiskomen: daar wint iedereen bij. Enjoy the Wall of Silence!